Raskaanosat.fi jäsenyydellä lisää verkkonäkyvyyttä

MYYTKÖ TUOTTEITA TAI PALVELUA?

Sivuilla olevat tuote-osastot ovat vain esimerkki siitä mitä sivuilla voi myydä, tärkeintä on se että ne kiinnostavat sivuilla kävijöitä. Et siis voi myydä kauttamme vauvan vaatteita, mutta asiaankuuluville tuotteille ja palveluille luomme mielellämme sopivat tuote-osastot!

HALUATKO TAVOITTAA KOHDERYHMÄSI?

Raskaanosat.fi sivuja käyttävät autoilijat ja koneenomistajat, korjaamoiden henkilökunta ja varaosien myyjät ja ostajat.

Lisäksi sivuillemme jätetyt tuote-ilmoitukset löytyvät hyvin hakukoneilla, joten jättämällä ilmoituksen tavoitat helposti kymmeniä tuhansia ostoaikeissa olevia henkilöitä joka kuukausi!

MAKSAISITKO 1,20 € VUODESSA MAINOKSESTA?

Raskaanosat.fi jäsenyys maksaa vain 59,90€ vuodessa ja se oikeuttaa oman profiilin lisäksi jättämään 50 kuvallista myynti-ilmoitusta jotka näkyvät paitsi sivullamme, myös googlen kautta tehdyissä hauissa! Jokainen ilmoitus toimii mainoksen tavoin verkossa ja auttaa asiakkaita löytämään tuotteesi tai palvelusi.

Kaiken lisäksi saat halutessasi käyttöön verkkokaupan maksutavat, jolloin asiakkaat voivat tilata ja maksaa tuotteen tai palvelun suoraan verkosta ilmoituksen nähtyään – helppoa eikö vain?

Jos et halua että asiakkaat voivat maksaa ostokset kauttamme, voit tehdä myös ‘Mainostaja’-sopimuksen. Silloin maksat vain 0,018€ toteutuneesta myynti-ilmoituksen näyttökerrasta.


Jos vastasit kyllä edellä oleviin kohtiin, Raskaanosat.fi on teille sopiva tapa lisätä verkkonäkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä!


Palveluhinnasto

 • Jäsenyys

  59,90€ /vuosi

  • Oma kauppasivu
  • Max 50 myynti-ilmoitusta
  • 5% välityspalkkio

 • Mainostaja

  18€ /CPM

  • Jäsenyys ilman verkkokauppatoimintoja
  • Rajattomasti myynti-ilmoituksia
  • Maksat vain ilmoitusten näyttökerroista (CPC=0,018€)Tilaa palvelu heti täyttämällä ja lähettämällä lomake:

Yleiset palvelun myyntiehdot

1. Maksujen vastaanottamista varten jäsenen on tunnistauduttava maksupaveluntarjoajan Checkout Finland Oy:n palvelussa ja tehtävä maksuton sopimus maksujen käsittelystä. Mikäli jäsen ei tee sopimusta maksupalveluntarjoajan kanssa kohtuullisen ajan kuluessa, sovelletaan palvelun hinnoitteluun ‘Mainostaja’-palvelun ehtoja.

2. Maksujen vastaanottaminen palvelun kautta on mahdollista vain Suomeen rekisteröidyille yrityksille. Ulkomailla sijaitsevat yritykset voivat tehdä ‘Mainostaja’ -sopimuksen.

3. Jäsenyydet ovat voimassa toistaiseksi vuoden mittaisina sopimusjaksoina ja ne voi irtisanoa milloin tahansa päättymään sopimusjakson loppuun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Ilmoitukset lakkaavat näkymästä meneillään olevan laskutuskauden jälkeen, ellei jäsen itse poista ilmoituksia palvelusta aiemmin.

4. Lähetämme laskun uudesta sopimujaksosta ennen sen alkamista, jolloin sen voi vielä perua reklamoimalla laskun ennen sen eräpäivää.  Näyttökertaperusteiset sopimukset laskutetaan tuhannen näyttökerran välein tai toteutuneen mukaan jäsenen irtisanoessa sopimuksen. Sovellettava maksuehto on netto 14 päivää.

5. Kauppapaikka veloittaa sivujen kautta maksetuista myynneistä valitsemanne sopimuksen mukaisen välityspalkkion, minkä lisäksi maksupalveluntarjoaja veloittaa myynnistä oman hinnastonsa mukaiset transaktiokulut ja provision. Maksut tilitetään jäsenelle automaattisesti kerran viikossa.

*Kaupan käyttöönotto sisältää perusasetusten (yhteystiedot, toimitustavat ym.) tekemisen kauppaanne, sekä tuotteiden tuonnin kauppaan toimittamanne aineiston mukaan (esim. Excel). Teemme myös tuotekuvaukset tuotteille antamienne tietojen mukaisesti sekä omia lähteitämme hyödyntäen. Huom! Tuotteiden kuvaaminen ei sisälly palveluun, mutta lisäämme teiltä saamamme kuvat ilmoituksiin. Tuotteiden kuvaamisesta on sovittava erikseen.


Epäröitkö vielä?

Palvelumaksu vastaa käytännössä suomalaisten maksupainikkeiden hintaa esimerkiksi jos käytössänne olisi oma verkkokauppa. Jos haluat että tuotteet tai palvelut voi maksaa suoraan sivujemme kautta, perimme palvelumaksun lisäksi 2-5% välityspalkkion jokaisesta kauppapaikan kautta maksetusta tilauksesta.

Välityspalkkiota taas voi verrata esimerkiksi laskurahoituksen rahoitusprovisioon. Käytännössähän palvelumme on myyjälle  riskitön, sillä tilauksen tullessa ostos on aina jo maksettu, ja rahat tilitetään automaattisesti myyjän tilille viiden arkipäivän kuluessa.

Näyttökertaperusteisessa hinnoittelussa kannattaa huomioida se, että sivujemme ilmoutukset ovat hyvin kohdistettuja ja tavoittavat nimenomaan osto-aikeissa olevat asiakkaat.

Älä enää epäröi vaan tilaa palvelu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Vertaa tuotteita
 • Total (0)
Vertaa
0