Raskaanosat.fi jäsenyydellä lisää verkkonäkyvyyttä

MYYTKÖ TUOTTEITA TAI PALVELUA?

Sivuilla olevat tuote-osastot ovat vain esimerkki siitä mitä sivuilla voi myydä, tärkeintä on se että ne kiinnostavat sivuilla kävijöitä. Et siis voi myydä kauttamme vauvan vaatteita, mutta asiaankuuluville tuotteille ja palveluille luomme mielellämme sopivat tuote-osastot!

HALUATKO TAVOITTAA OSTOAIKEISSA OLEVAT ASIAKKAAT?

Raskaanosat.fi sivuja käyttävät autoilijat ja koneenomistajat, korjaamoiden henkilökunta ja varaosien myyjät ja ostajat.

Lisäksi sivuillemme jätetyt tuote-ilmoitukset löytyvät hyvin hakukoneilla, joten jättämällä ilmoituksen tavoitat helposti kymmeniä tuhansia ostoaikeissa olevia henkilöitä joka kuukausi! Asiakkaat voivat tilata ja maksaa tuotteen tai palvelun suoraan Raskaanosat.fi verkkokaupassa ilmoituksen nähtyään – helppoa eikö vain? Lisäät vain tuotteet palveluun ja lähetät ne asiakkaalle tilauksen tullessa ja me hoidamme loput – markkinoinnista maksunvälitykseen!

Omasta verkkokaupasta poiketen Raskaanosat.fi palvelussa tavoitat suuren määrän ostoaikeissa olevia asiakkaita pienelläkin tuotevalikoimalla. Markkinoimme sivua aktiivisesti ja kohdennetusti eri medioissa, ja voit helposti lisätä oman kauppasivusi näkyvyyttä itse jakamalla ilmoituksesi sosiaaliseen mediaan.

MITÄ PALVELU MAKSAA?

Raskaanosat.fi jäsenyys maksaa vain 25 € kuukaudessa ja se oikeuttaa oman jättämään palveluun rajattomasti myynti-ilmoituksia, jotka näkyvät paitsi sivullamme, myös googlen kautta tehdyissä hauissa! Jokainen ilmoitus toimii mainoksen tavoin verkossa ja auttaa asiakkaita sekä löytämään tuotteesi tai palvelusi, että tilaamaan ja maksamaan ne helposti kauttamme.


Jos vastasit kyllä edellä oleviin kohtiin, Raskaanosat.fi on teille sopiva tapa lisätä verkkonäkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä!Tilaa palvelu heti täyttämällä ja lähettämällä lomake:

Yleiset palvelun myyntiehdot

1. Jäsenyydet ovat voimassa toistaiseksi vuoden mittaisina sopimusjaksoina ja ne voi irtisanoa milloin tahansa päättymään sopimusjakson loppuun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Ilmoitukset lakkaavat näkymästä meneillään olevan laskutuskauden jälkeen, ellei jäsen itse poista ilmoituksia palvelusta aiemmin.

2. Jäsenyydet laskutetaan ennen uuden sopimusjakson alkua, ja palvelun voi perua reklamoimalla laskun ennen sen eräpäivää. Sovellettava maksuehto on netto 14 päivää.

3. Kauppapaikka veloittaa sivujen kautta maksetuista tilauksista sopimuksen mukaisen välityspalkkion. Maksut tilitetään jäsen pankkitilille 7 arkipäivän kuluessa hakemuksesta, tai välittömästi kaupan krediittinä.


Epäröitkö vielä?

Jäsenmaksulla katetaan mm.sivun ylläpito- ja markkinointikulut joten se on tavallaan kuin varaosaketjun markkinointimaksu. Samaan tapaan jäsenet voivat myös ostaa Rasofi Oy:n myymiä varaosia edulliseen jälleenmyyjä hintaan, ja muiden jäsenten on mahdollista hinnoitella tuotteensa edullisemmin Raskaanosat.fi jäsenille. Välityspalkkiota voi verrata esimerkiksi laskurahoituksen rahoitusprovisioon. Käytännössähän palvelumme on myyjälle  riskitön, sillä ilmoitamme kun tilaus on maksettu ja tavaran voi luovuttaa.

Kannattaa huomioida erityisesti se, että sivujemme ilmoitukset ovat hyvin kohdistettuja ja tavoittavat nimenomaan osto-aikeissa olevat asiakkaat – harvoin huvin vuoksi etsitään jotain tiettyä varaosaa. Emme veloita siitä että ilmoitustasi on katsottu esim. Google hakutuloksissa tai kaupan etusivulla muiden ilmoitusten joukossa.

Me siis hankimme ilmoituksille näkyvyyden ja esittelemme tuotteenne potentiaaliselle asiakkaalle, loppu on kiinni vain teistä!  Että kävijät kuitenkin konvertoituisivat myynneiksi, on tärkeää että tuotetiedoista selviää kaikki mitä asiakas haluaa tietää, sillä verkossa ostaja on vain niiden varassa, eikä usein halua soittaa/lähettää sähköpostia ostopäätöksen tekemiseksi. Helppous myy aina ja jokainen kysymys mikä asiakkaalle jää tuotteesta / palvelusta heikentää mahdollisuuksia viedä kauppa maaliin.

Älä enää epäröi vaan tilaa palvelu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Raskaanosat.fi
Logo
Resetoi salasana
Vertaa tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0
Ostoskori