Raskaanosat.fi jäsenyydellä lisää verkkonäkyvyyttä

MYYTKÖ TUOTTEITA TAI PALVELUA?

Sivuilla olevat tuote-osastot ovat vain esimerkki siitä mitä sivuilla voi myydä, tärkeintä on se että ne kiinnostavat sivuilla kävijöitä. Et siis voi myydä kauttamme vauvan vaatteita, mutta asiaankuuluville tuotteille ja palveluille luomme mielellämme sopivat tuote-osastot!

HALUATKO TAVOITTAA OSTOAIKEISSA OLEVAT ASIAKKAAT?

Raskaanosat.fi sivuja käyttävät autoilijat ja koneenomistajat, korjaamoiden henkilökunta ja varaosien myyjät ja ostajat.

Lisäksi sivuillemme jätetyt tuoteilmoitukset löytyvät hyvin hakukoneilla, joten jättämällä ilmoituksen tavoitat helposti kymmeniä tuhansia ostoaikeissa olevia henkilöitä joka kuukausi! Asiakkaat voivat tilata ja maksaa tuotteen tai palvelun suoraan Raskaanosat.fi verkkokaupassa ilmoituksen nähtyään – helppoa eikö vain? Lisäät vain tuotteet palveluun ja lähetät ne asiakkaalle tilauksen tullessa ja me hoidamme loput – markkinoinnista maksunvälitykseen!

Omasta verkkokaupasta poiketen Raskaanosat.fi palvelussa tavoitat suuren määrän ostoaikeissa olevia asiakkaita pienelläkin tuotevalikoimalla. Voit myös helposti lisätä oman kauppasivusi näkyvyyttä itse jakamalla ilmoituksesi sosiaaliseen mediaan.

MITÄ PALVELU MAKSAA?

Raskaanosat.fi jäsenyydelle ei ole kuukausimaksua, mutta pidätämme jokaisesta tilauksesta 5 % suuruisen välityspalkkion ja 7,90 (alv 0 %) käsittelykulun. Jäsenyys oikeuttaa oman jättämään palveluun rajattomasti myynti-ilmoituksia, jotka näkyvät paitsi sivullamme, myös googlen kautta tehdyissä hauissa! Jokainen ilmoitus toimii mainoksen tavoin verkossa ja auttaa asiakkaita sekä löytämään tuotteesi tai palvelusi, että tilaamaan ja maksamaan ne helposti kauttamme.


Jos vastasit kyllä edellä oleviin kohtiin, Raskaanosat.fi on teille sopiva tapa lisätä verkkonäkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä!Tilaa palvelu heti täyttämällä ja lähettämällä lomake:

Yleiset palvelun myyntiehdot

1. Jäsenyydet ovat voimassa toistaiseksi ja ne voi irtisanoa milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Ilmoitukset voivat näkyä palvelussa  irtisanomisen jälkeenkin, ellei jäsen itse poista ilmoituksia palvelusta.

2. Rasofi Oy välittää Raskaanosat.fi kautta tehdyt maksut tuotteen tai Palvelun myyneelle ‘Kauppiaalle’ tämän tekemän hakemuksen perusteella seitsemän (30) arkipäivän kuluessa. Maksusta vähennetään välityspalkkio ja Palveluntarjoajan keräämät kulutkorvaukset.


Epäröitkö vielä?

Välityspalkkioilla ja käsittelykuluilla katetaan maksupalveluntarjoajan veloittamien maksujen lisäksi mm.sivun ylläpito- ja markkinointikulut. Välityspalkkiota voi verrata esimerkiksi laskurahoituksen rahoitusprovisioon. Käytännössähän palvelumme on myyjälle riskitön, sillä ilmoitamme kun tilaus on maksettu ja tavaran voi luovuttaa.

Kannattaa huomioida erityisesti se, että sivujemme ilmoitukset ovat hyvin kohdistettuja ja tavoittavat nimenomaan osto-aikeissa olevat asiakkaat – harvoin huvin vuoksi etsitään jotain tiettyä varaosaa. Emme veloita siitä että ilmoitustasi on katsottu esim. Google hakutuloksissa tai kaupan etusivulla muiden ilmoitusten joukossa.

Me siis hankimme ilmoituksille näkyvyyden ja esittelemme tuotteenne potentiaaliselle asiakkaalle, loppu on kiinni vain teistä!  On Jäsenen vastuulla että tuotetiedoista selviää kaikki mitä asiakas haluaa tietää, sillä verkossa ostaja on vain ilmoituksen tietojen varassa, eikä usein halua soittaa/lähettää sähköpostia ostopäätöksen tekemiseksi. Helppous myy aina ja jokainen kysymys mikä asiakkaalle jää tuotteesta / palvelusta heikentää mahdollisuuksia viedä kauppa maaliin. Tarvittaessa autamme tuoteilmoituksen tekemisessä erillistä korvausta vastaan.

Älä enää epäröi vaan tilaa palvelu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Raskaanosat.fi
Logo
Vertaa tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0
Ostoskori