Raskaanosat.fi jäsenyydellä lisää verkkonäkyvyyttä

MYYTKÖ TUOTTEITA TAI PALVELUA?

Sivuilla olevat tuote-osastot ovat vain esimerkki siitä mitä sivuilla voi myydä, tärkeintä on se että ne kiinnostavat sivuilla kävijöitä. Et siis voi myydä kauttamme vauvan vaatteita, mutta asiaankuuluville tuotteille ja palveluille luomme mielellämme sopivat tuote-osastot!

HALUATKO TAVOITTAA KOHDERYHMÄSI?

Raskaanosat.fi sivuja käyttävät autoilijat ja koneenomistajat, korjaamoiden henkilökunta ja varaosien myyjät ja ostajat.

Lisäksi sivuillemme jätetyt tuote-ilmoitukset löytyvät hyvin hakukoneilla, joten jättämällä ilmoituksen tavoitat helposti kymmeniä tuhansia ostoaikeissa olevia henkilöitä joka kuukausi!

MAKSAISITKO 1,20 € VUODESSA MAINOKSESTA?

Raskaanosat.fi jäsenyys maksaa vain 59,90€ vuodessa ja se oikeuttaa oman profiilin lisäksi jättämään 50 kuvallista myynti-ilmoitusta jotka näkyvät paitsi sivullamme, myös googlen kautta tehdyissä hauissa! Jokainen ilmoitus toimii mainoksen tavoin verkossa ja auttaa asiakkaita löytämään tuotteesi tai palvelusi.

Kaiken lisäksi saat halutessasi käyttöön verkkokaupan maksutavat, jolloin asiakkaat voivat tilata ja maksaa tuotteen tai palvelun suoraan verkosta ilmoituksen nähtyään – helppoa eikö vain?


Jos vastasit kyllä edellä oleviin kohtiin, Raskaanosat.fi on teille sopiva tapa lisätä verkkonäkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä!


Tilaa palvelu heti täyttämällä ja lähettämällä lomake:

Palveluhinnasto

 • Perusjäsenyys

  59,90€ /vuosi

  • Oma kauppasivu
  • Max 50 myynti-ilmoitusta
  • 5% välityspalkkio

 • Assistentti

  40€ /tunti

  • Tuotteiden kuvaaminen, tuotekuvausten laatiminen ym.
  • Facebook, Google ads ja sähköposti -mainonta
  • Virtuaali assistentti -palvelut


Yleiset palvelun myyntiehdot

1. Maksujen vastaanottamista varten myyjän on tunnistauduttava maksupaveluntarjoajan Checkout Finland Oy:n palvelussa ja tehtävä maksuton sopimus maksujen käsittelystä.

2. Maksujen vastaanottaminen palvelun kautta on mahdollista vain Suomeen rekisteröidyille yrityksille.

3. Myynti-ilmoituksia voi jättää myös ilman ostomahdollisuutta verkkokaupasta, jolloin ne toimivat tuote- / palvelukatalogin tavoin verkossa. Tällöin sopimusta maksujen välityksestä ei tarvita.

4. Sopimukset ovat voimassa toistaiseksi vuoden mittaisina sopimusjaksoina ja ne voi irtisanoa milloin tahansa päättymään sopimusjakson loppuun. Lähetämme laskun uudesta sopimujaksosta ennen sen alkamista, jolloin sen voi vielä perua reklamoimalla laskun.

5. Kauppapaikka veloittaa sivujen kautta maksetuista myynneistä valitsemanne sopimuksen mukaisen välityspalkkion, minkä lisäksi maksupalveluntarjoaja veloittaa myynnistä oman hinnastonsa mukaiset transaktiokulut ja provision.

*Kaupan käyttöönotto sisältää perusasetusten (yhteystiedot, toimitustavat ym.) tekemisen kauppaanne, sekä tuotteiden tuonnin kauppaan toimittamanne aineiston mukaan (esim. Excel). Teemme myös tuotekuvaukset tuotteille antamienne tietojen mukaisesti sekä omia lähteitämme hyödyntäen. Huom! Tuotteiden kuvaaminen ei sisälly palveluun, mutta lisäämme teiltä saamamme kuvat ilmoituksiin. Tuotteiden kuvaamisesta on sovittava erikseen.


Epäröitkö vielä?

Palvelumaksu vastaa käytännössä suomalaisten maksupainikkeiden hintaa esimerkiksi jos käytössänne olisi oma verkkokauppa. Jos haluat että tuotteet tai palvelut voi maksaa suoraan sivujemme kautta, perimme palvelumaksun lisäksi 2-5% välityspalkkion jokaisesta kauppapaikan kautta maksetusta tilauksesta.

Välityspalkkiota taas voi verrata esimerkiksi laskurahoituksen rahoitusprovisioon. Käytännössähän palvelumme on myyjälle  riskitön, sillä tilauksen tullessa ostos on aina jo maksettu, ja rahat tilitetään automaattisesti myyjän tilille viiden arkipäivän kuluessa.

Kysy lisätietoja tai pyydä räätälöity tarjous lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: myynti@raskaanosat.fi

Vertaa tuotteita
 • Total (0)
Vertaa
0